Speciale evenementen voor Alcoholic Beverages Control Board

Speciale evenementen voor Alcoholic Beverages Control Board

De Alcoholic Beverage Control of ABC of Alcoholische drankcommissie houdt de jaarlijkse Licentiebeurzen in het Mid-Manual County Building in Rockland, Maine. Deze openbare bijeenkomsten, die elk jaar worden gehouden, bieden de gemeenschap en de bedrijfseigenaren de gelegenheid samen te komen voor een weekend vol plezier, onderwijs en handel. Deze evenementen omvatten ook seminars die door plaatselijke bedrijven worden georganiseerd, kunsttentoonstellingen en wijnproeverijen. De Alcoholic Beverage Regulations Act heeft betrekking op de meeste aspecten van de exploitatie van een café, restaurant, bar of andere aan alcohol gerelateerde zaak in de staat. Hierdoor kan de raad van bestuur de nodige verordeningen maken om de werking van alle vergunde inrichtingen te garanderen.

zaal voor evenement

In de voorgaande jaren wordt veel energie gestoken in de planning van de belangrijkste attracties die deelnemen aan de jaarlijkse License Exhibitions in het Mid-Manual County Building in Rockland. Ook dit jaar werken de organisatoren er hard aan om ervoor te zorgen dat het evenement een succes wordt. Om ervoor te zorgen dat de gasten een geweldige tijd hebben in de Hall for Event, worden speciale inspanningen geleverd om de genodigden kwaliteitsaccomodatie te bieden. Om potentiële klanten tegemoet te komen en gasten te verlossen van de stressvolle sfeer van een vergadering van de Alcoholic Beverages Control Board, heeft de county gezorgd voor extra leveranciersdiensten. Dit jaar wordt onder meer gezorgd voor stoelverhogers, meer audiovisuele apparatuur en betere voorzieningen voor pauzesessies. Het doel is de hele ervaring voor de aanwezigen aangenamer te maken en zo in de loop van volgend jaar meer bezoekers naar de Hall for Event te lokken.

Een groot deel van het budget van de Alcoholic Beverages Control Board gaat naar de organisatie van deze speciale evenementen, en daarom zijn er regelingen getroffen om extra diensten te leveren om deze Hall for Event tot een succes te maken. Met de hulp van de Alcoholic Beverages Regulation and Licensing Division heeft de Rockland Maine Event Planning Commission een overeenkomst uitgewerkt met Keenes Restaurant, volgens DMV-rapporten. In de overeenkomst wordt het restaurant van het bedrijf gebruikt als de locatie voor het administratieve en algemene kantoor van de Afdeling Vergunningen en Regulering voor Alcoholhoudende Dranken. Volgens DMV wordt het bedrijfsrestaurant in de overeenkomst gebruikt om "een professionele omgeving te bieden voor alcoholvoorlichting en bewustmakingsprogrammas, terwijl het restaurant toch een familierestaurant kan blijven waar ouders en kinderen van hun maaltijden kunnen genieten". De overeenkomst stelt ook dat Keenes "speciale evenementen" zal hosten in de faciliteit van de Alcoholic Beverages Control Board, waaronder "festivals, educatieve klassen, seminars en trainingsprogrammas, en gemeenschapspresentaties."

Sources for this article: